Агнешка супа с дреболии

17/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Най-вкусното нещо, което може да кажете на гладен човек е - Искаш ли да опиташ от тази топла агнешка супа с дреболии "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 244
  • Преглеждания за месеца236
  • Преглеждания за седмицата81
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и го задушаваме в сгорещено олио. Добавяме малко вода и нарязания на ситно лук и продължаваме да задушаваме, докато месото омекне.

След това добавяме предварително нарязаните дреболии, червения пипер и настърганите домати.

След това прибавяме наситнения джоджен и изчистения и измит ориз.

Задушаваме за 5-10 мин и добавяме маслото и водата.

Оставяме да се готви, докато оризът стане готов.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар