Печена овнешка плешка

17/02/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач 1x
"Всяко месо си има тънкости при приготвянето, а как да приготвите най-вкусната овнешка плешка ще разберете само тук "
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо369
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме плешката, посоляваме я и я поръсваме с черен пипер.

Намазваме я с масло и я слагаме да се пече в умерена фурна за около 90 мин.

След това я поръсваме от двете страни със счукания чесън, галетата и нарязания магданоз.

Печем я още около 60 мин, като от време на време я обръщаме, за да се изпече и от двете страни, и я заливаме със соса от печенето.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар