Заливка за мусака с галета

18/02/2017
Shamsina
отShamsinaЧирак3211622
"Всяка мусака е по-вкусна със заливка, а днес сме приготвили една - от вкусна, по-вкусна "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо452
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливката може и да не е от най-пухкавите, но е вкусна и е нелоша вариация на класическия вариант. Заради галетата става по-тъмна на цвят.

Киселото мляко се разбива добре и към него се добавя содата. Изчаква се няколко минутки, за да шупне.

През това време се разбъркват двете яйца и се добавят към млякото. Слага се и галетата.

Всичко се обърква добре и се излива върху мусаката, когато тя е почти готова. Пече се около 10-15 минутки.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар