Крехко заешко с картофи на фурна

18/02/2017
Янка Атанасова
отЯнка АтанасоваГотвач159142262
"Не е трудно, само е много вкусно и има опасност да преядете "
Приготвяне40 мин.
Готвене120 мин.
Общо160 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 349
  • Преглеждания за месеца212
  • Преглеждания за седмицата55
  • Рейтинг-
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме първо с подготовката на заека. Режем го на по-малки парченца и го измиваме добре.

След това белим картофите и ги режим като за пържене. Лука също го режим на ситно. Изсипваме картофите и лука при заешките парчета.

Поръсваме всичко с подправките - сол, червен пипер, куркума и чубрица. Объркваме всичко и го слагаме в голяма тава.

Заливаме със доматения сок. Покриваме тавата с фолио. Слагаме да се пече в загрята фурна на по-ниски градуси 180-190 за около 2 часа.

Така се пече по-дълго време и става изключително крехко.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар