Миш-маш с лук и мариновани чушки

19/02/2017
Десислава Дончева
отДесислава ДончеваПомощник Готвач2071250
"Една идея по-пикантен и по-хрупкав миш-маш специално за всички почитатели на традиционната Българска кухня."
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо597
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките ги нарязваме на едри парчета. Лука го обелваме, измиваме и нарязваме на не много дребно. Доматите ги измиваме, обелваме ги и ги нарязваме на едри парчета.

В тиган с малко мазнина запържваме леко лука, след което добавяме маринованите зелени чушки. След две минути прибавяме парчетата домати, оставяме леко да си пуснат сока и добавяме прясното мляко.

Разбъркваме изчакваме няколко минути и прибавяме разбитите предварително яйца. Когато започне да се сгъстява ястието, добавяме и натрошеното предварително сирене.

Разбъркваме отново и подправяме с черен пипер и сол на вкус.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар