Панирано пилешко филе с къри

19/02/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Знаете ли защо се слага къри на филенцата? Ами за да пиете повече биричка, докато им се наслаждавате "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо372
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате филето на тънки ивици или пържолки, в купа сипвате соевия сос, бульона, пипера, кърито, олио и малко водичка.

Разбърквате хубаво и омесвате месото, оставяте да постои поне 1 час.

Загрявате олио и всяко парче потапяте в бяло брашно, яйца и накрая в царевичното брашно.

За по плътен вкус на къри може да добавите и при яйцата.

Пържите до златисто на умерен котлон.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар