Печен агнешки бут

04/02/2012
"Порция печен агнешки бут е достатъчна да превърне и най-обикновения ден в голям празник "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 627
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата32
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в тавичка, намазва се с масло и се поръсва с подправките.

Около него се нарязват на едро картофите, домата разрязан на 2 парчета, лука на четири парчета. Поръсват се с розмарин, олио, сол и вода. Завива се във фолио и се пече.

Малко преди да стане готово се маха фолиото и се допича.подобни рецепти тук

5 8
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Георгиева
Много вкусно става месото по този начин. Браво.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв