Агне на шиш

20/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40614101
"Имате ли възможност, не пропускайте да приготвите и опитате - няма такава вкусотия "
Приготвяне30 мин.
Готвене300 мин.
Общо330 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 157
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме агнето много добре, след което го изцеждаме.

Посоляваме го отвътре и отвън със сол и черен пипер и го напълваме с нарязания на ситно лук, магданоз и джоджен.

Зашиваме го добре с конец. и го набождаме на дървен шиш.

Печем го около 4-5 часа като за чеверме, като непрекъснато го мажем с масло.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар