Глазура с желатин

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Глазура с желатин1 / 2
31/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
25 мин.
"Именно перфектно приготвената глазура придава неустоим вид на сладкишите и тортите!"

Необходими Продукти

  • вода - 100 мл
  • ликьор - 20 мл по избор
  • захар - 50 г
  • желатин - 10 г
  • ванилия - 1 пакетче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете желатина във водата, за да набъбне.

След това добавете към него захарта и сложете да се разтопи, като непрекъснато бъркате и внимавате да не заври.

Накрая добавете ликьора и ванилията и оставете да се охлади.

Щом се получи леко желиране, глазурата с желатин се полива върху готова плодова торта и се приглажда внимателно.

Подберете ликьора спрямо плодовете, с които сте приготвили тортата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
58
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

билянна
билянна
Добре се получи
29.03.2014 12:46