Хрупкави ябълки

21/02/2017
Елена Стойчовска
отЕлена СтойчовскаПомощник Готвач18719911
"Това е любимият ни десерта, а когато го опитате и вие - ще ви стане любим и на вас "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 761
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се обелват и внимателно се почистват от семките. Тук е въпрос на Ваш вкус - можете да ги запазите цели и внимателно да махнете семките или да ги разполовите и да работите по-лесно.

Стафидите се накисват във водата, добавят се захарта и галетата. Ябълките се напълват и се слагат в тава. Поръсват се с лимонов сок.

Всички продукти за топинга се смесват. Сместа трябва да е ронлива. Слага се като шапчица върху всяка ябълка.

Пече се 20-30 минути докато ябълките поомекнат.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар