Оригинално българско реване

31/03/2012
Дебелата Бертаот Дебелата БертаМастър Шеф / Автор
"Предлагаме ви изпитана рецепта за един от най-обичаните от децата десерти - Българско реване "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точки
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо222 660
  • Преглеждания за месеца4505
  • Преглеждания за седмицата1694
  • Коментирана27 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте до гладък крем яйцата и захарта.

След това добавете брашното, пресято с бакпулвера и разбийте до хомогенна смес.

Сипете сместа в намазнена тава и сложете да се изпече в умерено загряна фурна.

Оставете да се охлади и го нарежете на парчета.

Кипнете прясното мляко, а отделно сварете за 5 минути сироп от водата и захарта.

Разбъркайте заедно млякото, ванилиите и захарния сироп.

След като течността се охлади, залейте равномерно реването.подобни рецепти тук

5 40
4 20
3 10
2 6
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Vania Leova
Vania Leova
08.05.2016 15:05
Направили сте “реването“ в двойна доза защото в тази тава на снимката в никакъв случай няма да се получи тъй като , според дозата трябва по малка тава...така хората се заблуждават..
10
1
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
07.05.2016 21:55
Чудесно и вкусно реване!
8
4
Monika Ivanova
Monika Ivanova
05.05.2016 15:02
С мляко е много хубав, но аз мешам брашно и грис...и важното топъл сироп-на студен блат!!!
7
9

Виж всички коментари или напиши такъв