вторник, 3 май

Оригинално българско реване

31/03/2012
Приготвяне
Готвене
Общо
Изпрати Оригинално българско реване
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо107 762
  • Преглеждания за месеца547
  • Преглеждания за седмицата530
  • Коментирана24 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Продукти

  • яйца - 6 броя
  • захар - 1 ч.ч.
  • брашно - 2 ч.ч.
  • бакпулвер - 1 пакетче
  • за заливката
  • прясно мляко - 1 л
  • захар - 1 ч.ч.
  • вода - 1 ч.ч.
  • ванилия - 2 праха
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Оригинално българско реване

Разбийте до гладък крем яйцата и захарта.

След това добавете брашното, пресято с бакпулвера и разбийте до хомогенна смес.

Сипете сместа в намазнена тава и сложете да се изпече в умерено загряна фурна.

Оставете да се охлади и го нарежете на парчета.

Кипнете прясното мляко, а отделно сварете за 5 минути сироп от водата и захарта.

Разбъркайте заедно млякото, ванилиите и захарния сироп.

След като течността се охлади, залейте равномерно реването.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.2
Общо 75 гласували
5 39
4 19
3 10
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Христо
18.01.2016 10:40
Благодаря за рецептата. Само дето не пише на каква температура се пече. Иначе хубава рецепта.
0
0
биляна
20.11.2013 18:31
това е рецептата за жадна монахиня
2
2
Стела А.
17.11.2013 15:43
Не ми хареса..
3
1
Пламена Христова
12.11.2013 18:33
Оригиналното певане е с грис, а не с брашно!!! Това тук е кекс!!!
8
2
Мима
11.11.2013 21:43
Аз лично, когато правя реване,никога не слагам бакпулвер. И сиропа е само с вода и захар,без мляко. Това е истинското реване!
13
1
Kostadinka
17.10.2013 11:25
стана перфектно вкусно
1
0
Дани
22.06.2013 13:38
Следвах всичко, както е описано..превъзходен вкус..перфектно се получи..за което естествено и благодаря.
1
0
Р
14.06.2013 13:07
Добре блата е студено, но защо и сиропа за заливката трябва да е студен??? Едното е студено, другото трябва да е топло!!!
6
0
mimi
12.06.2013 17:08
реването не е български десерт .....
0
0
cruellski
05.06.2013 01:46
С английски продукти стана Уникално, Другата седмица ще го пробвам и с български. На мен лично ми се поду път и половина, едвам го залях - почти нямаше място. А за захарта - то си е дадено 1 ч.ч. за сместа за готвене и една за сиропа, а и даже да не беше указано - логика :)
0
0

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с

Вкусна и лесна рецепта за Оригинално българско реване. Доволен ли си от това, което намери? Разгледай другите ни рецепти за Оригинално българско реване. Вкусни рецепти от местната и чужда кухня. Препоръки за готвенето на Оригинално българско реване в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с хиляди ястия, вкусотии, съвети и заръки от нашите автори, на едно място.