събота, 13 февруари

Оригинално българско реване

От Дебелата БертаМастър Шеф / Автор31/03/2012
Приготвяне
Готвене
Общо
Изпрати Оригинално българско реване
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо101 240
  • Преглеждания за месеца702
  • Преглеждания за седмицата232
  • Коментирана24 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Продукти

  • яйца - 6 броя
  • захар - 1 ч.ч.
  • брашно - 2 ч.ч.
  • бакпулвер - 1 пакетче
  • за заливката
  • прясно мляко - 1 л
  • захар - 1 ч.ч.
  • вода - 1 ч.ч.
  • ванилия - 2 праха
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Оригинално българско реване

Разбийте до гладък крем яйцата и захарта.

След това добавете брашното, пресято с бакпулвера и разбийте до хомогенна смес.

Сипете сместа в намазнена тава и сложете да се изпече в умерено загряна фурна.

Оставете да се охлади и го нарежете на парчета.

Кипнете прясното мляко, а отделно сварете за 5 минути сироп от водата и захарта.

Разбъркайте заедно млякото, ванилиите и захарния сироп.

След като течността се охлади, залейте равномерно реването.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Обща оценка за рецептата:Дай и ти своята оценка!
4.2 от 75 Гласа

Отзиви (24)

Най-новитеНай-добритеНай-лошите
0
0
Отговор
Христо

2016-01-18, Оценка 5.0 от 5 за Оригинално българско реване

Благодаря за рецептата. Само дето не пише на каква температура се пече. Иначе хубава рецепта.
2
2
Отговор
биляна

2013-11-20, Оценка 3.0 от 5 за Оригинално българско реване

това е рецептата за жадна монахиня
3
1
Отговор
Стела А.

2013-11-17, Оценка 3.0 от 5 за Оригинално българско реване

Не ми хареса..
7
2
Отговор
Пламена Христова

2013-11-12, Оценка 3.0 от 5 за Оригинално българско реване

Оригиналното певане е с грис, а не с брашно!!! Това тук е кекс!!!
13
1
Отговор
Мима

2013-11-11, Оценка 2.0 от 5 за Оригинално българско реване

Аз лично, когато правя реване,никога не слагам бакпулвер. И сиропа е само с вода и захар,без мляко. Това е истинското реване!
1
0
Отговор
Kostadinka

2013-10-17, Оценка 5.0 от 5 за Оригинално българско реване

стана перфектно вкусно
1
0
Отговор
Дани

2013-06-22, Оценка 5.0 от 5 за Оригинално българско реване

Следвах всичко, както е описано..превъзходен вкус..перфектно се получи..за което естествено и благодаря.
5
0
Отговор
Р

2013-06-14, Оценка 3.0 от 5 за Оригинално българско реване

Добре блата е студено, но защо и сиропа за заливката трябва да е студен??? Едното е студено, другото трябва да е топло!!!
0
0
Отговор
mimi

2013-06-12, Оценка 2.0 от 5 за Оригинално българско реване

реването не е български десерт .....
0
0
Отговор
cruellski

2013-06-05, Оценка 5.0 от 5 за Оригинално българско реване

С английски продукти стана Уникално, Другата седмица ще го пробвам и с български. На мен лично ми се поду път и половина, едвам го залях - почти нямаше място. А за захарта - то си е дадено 1 ч.ч. за сместа за готвене и една за сиропа, а и даже да не беше указано - логика :)

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с

Вкусна и лесна рецепта за Оригинално българско реване. Доволен ли си от това, което намери? Разгледай другите ни рецепти за Оригинално българско реване. Вкусни рецепти от местната и чужда кухня. Препоръки за готвенето на Оригинално българско реване в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с хиляди ястия, вкусотии, съвети и заръки от нашите автори, на едно място.