Празнична солена палачинкова торта

21/02/2017
Dora Grozeva
отDora GrozevaЧирак9123155
"Не ви трябва специален повод, за да приготвите тази невероятна палачинкова торта - с нея всеки ден е празник!"
Приготвяне60 мин.
Готвене10 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 341
  • Преглеждания за месеца1147
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във форма за торта се поставя една палачинка. Маже се с майонеза и се нарежда ред колбас. Поставя се палачинка отгоре.

Върху нея се слага ред лютеница и настъргано сирене, отгоре пак палачинка - рендосва се кашкавал, палачинка- ред червени чушки и се завършва с палачинка. Цялата торта се измазва с крема сирене.

Отстрани се прави бордюр със ситно нарязан магданоз и се украсява с доматите, яйчицата, краставички, маслини и морков. Оставя се в хладилник за няколко часа да стегне.

Може да се направи с каквато плънка обичате и да се украси според желанието.

Идеята за тази прекрасна торта взех от моята приятелка Райна Чобанска, за което много благодаря.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар