Аламинут с наденица

01/04/2012
magi yordanova
отmagi yordanovaНовак9961
"Така най-ги обичаме аламинутите - бързи, лесни и много вкусни "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 288
  • Преглеждания за месеца417
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се обелва от ципата и се нарязва на половини напречно, след това всяка от тях се разполовява.

Кашкавала се нарязва на плочки и се слага върху наденицата. Поръсва се с чубрицата и пипера, или ако предпочитате други подправки.

Аламинута се запича в загрята фурна на горен реотан или на парти грил скара, докато се стопи и зачерви кашкавала.

Сервира се със салата според сезона.

Получават се 4 порции.подобни рецепти тук

5 9
4 8
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар