Гювеч със заешко месо и зеленчуци

22/02/2017
Borislava Dimitrovaот Borislava DimitrovaНовак
"Един вкусен гювеч, който буквално се приготвя сам, вие само трябва да изключите печката, когато е готов "
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо368
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Каквото имате във фризера добавяте. Сварявам предварително месото, но не до готовност.

След това в гювеч нареждаме всички зеленчуци нарязани на кубчета и накъсаното месо. Доливаме виното и малко олио.

Овкусяваме с подправките. Разбъркваме по средата на готвенето.

Гювеча го слагаме на 180 градуса за 2 часа в студена фурна.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар