Запечен фасул по градинарски

22/02/2017
Анонимен
отАнонименНовак30163
"Като ще е боб, да е по градинарски и запечен във фурната!"
Приготвяне60 мин.
Готвене25 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо738
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока тенджера се сварява до готовност фасулът, заедно с морковите, тиквичката и лука, нарязани на ситно. Посолява се, добавят се олио и много джоджен при сваряването на фасула, който трябва да остане с много малко вода.

В глинен съд /разлат, като тава/ се изсипва фасулът, добавят се нарязаните на много ситно печени чушки и се запича във фурната, докато горният слой се позачерви. Много е вкусно!подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар