Пълнено пилешко филе

22/02/2017
"Приготвя се толкова лесно и толкова бързо, че няма да имате време да измислите с каква гарнитура ще го поднесете "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо923
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме филето на 2 части, като всяка една от тях я разрязваме по средата, така че да се получи една по-голяма пържола, след което поръсваме със сол и начукваме за да стане по-тъничка.

Нарязваме маслините на резенчета, орехите на ситно и кашкавала на ленти, като може и настърган. Разпределяме кашкавала, маслините и орехите на половината от пържолата и затваряме с другата половина, като за по-удобно може да се затвори с клечки за зъби.

Разбиваме яйцето и смесваме всички подправки в чинийка, овалваме напълненото филе в него, след което овалваме и в подправките.

Запържваме в тиган с малко мазнина, докато месото се сготви.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар