Говежди специалитет в марина

23/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40614101
"Вкусно говеждо с вълшебна марината и неустоим вкус - едно специално ястие за специални гости "
Приготвяне30 мин.
Готвене100 мин.
Общо130 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо245
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре месото и го слагаме в дълбок съд. Натриваме го добре с червен пипер, сол и подправките за марината от двете страни. Отгоре добавяме ситно нарязаните лук и морков и заливаме с виното. Оставяме да престои така за 24 часа.

След това изваждаме месото, подсушаваме го и го нарязваме на парченца, които изпържваме в сгорещеното олио. Изваждаме месото в тенджера, заливаме го с коняка и го фламбираме 2-3 мин.

След това го изваждаме и го слагаме в тенджера под налягане, като отгоре нареждаме нарязаните бекон, моркови и целите лукчета. Добавяме подправките и виното, в което разтваряме кубчетата бульон. Затваряме тенджерата и задушаваме за 90 мин.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар