Говеждо месо със зелен фасул

23/02/2017
"Перфектната комбинация между крехко телешко и сочен зелен фасул "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо308
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • говеждо месо - 500 г да е по - тлъсто
  • зелен фасул - 1 буркан
  • лук - 2 глави
  • домати - 2 - 3 бр.
  • олио - 1 к.ч.
  • чесън - 1 глава
  • черен пипер - 6 - 7 бр. зърна
  • червен пипер - 1 с.л.
  • вода - 2 ч.ч.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • джоджен - 1/2 връзка
  • брашно - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го задушаваме в собствената му мазнина за около 15-20 мин.

След това слагаме олиото, нарязания лук, настърганите домати и червения пипер и задушаваме за 10-15 мин. после доливаме водата и варим за около 45-50 мин.

Към полуготовото месо добавяме зеления фасул, черния пипер, чесъна и ситно нарязания джоджен. Варим още 45-50 мин.

Накрая добавяме размитото с малко вода брашно и нарязания магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар