Свинско месо с чушки и сирене

23/02/2017
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф779447645
"Една вкусна комбинация, с която няма как да сбъркате. И да ви е сладко "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо424
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки парчета, чушките на лентички, а лука и чесъна на ситно.

Налейте мазнината в тиган и поставете на слаб огън, добавете лука, чесъна, подправките и запържете до омекване.

Прибавете месото, пържите докато сосът му се изпари и прибавете чушките и пържите до омекване.

Налейте виното и оставете ястието да къкри докато се изпари. Добавете натрошеното сирене, черен пипер и сол на вкус, разбъркайте внимателно.

Вкусно и ароматно ястие.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар