Свинско месо с чушки и сирене

23/02/2017
Мария Симова
отМария СимоваИноватор561365563
"Една вкусна комбинация, с която няма как да сбъркате. И да ви е сладко "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо380
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо – 500 г
  • лук – 1 глава
  • чушки – 3 бр. (зелена, жълта, червена)
  • чесън – 1 скилидка
  • сирене – 100 г (твърдо)
  • олио – 60 мл
  • червено вино – 60 мл
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • розмарин – 1 щипка
  • мащерка – 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки парчета, чушките на лентички, а лука и чесъна на ситно.

Налейте мазнината в тиган и поставете на слаб огън, добавете лука, чесъна, подправките и запържете до омекване.

Прибавете месото, пържите докато сосът му се изпари и прибавете чушките и пържите до омекване.

Налейте виното и оставете ястието да къкри докато се изпари. Добавете натрошеното сирене, черен пипер и сол на вкус, разбъркайте внимателно.

Вкусно и ароматно ястие.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар