Свински бъбреци и гъби с картофи на фурна

23/02/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Не сте яли досега свински бъбреци? Много сте изпуснали, да знаете! Опитайте нашите и ще си говорим пак "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо474
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме добре бъбреците, това става като режем наполовина и махаме излишното. Поставяме ги в оцет, за да се обере лошата миризма.

Вадим и решем на кубчета, като след това също измиваме много добре.

В дълбок съд прибавяме 1 ч.ч. бира и 1 ч.ч. червено вино, добавяме бъбреците, като доливаме с вода.Така оставяме да врят за около 10 минути.

През това време белим картофите и режем на кубчета. Вадим бъбреците и отново измиваме много добре.

Поставяме картофите и гъбите в тава, като отгоре сипваме и бъбреците, посипваме с балканска чубрица, черния пипер, червения пипер и солта, като разбъркваме много добре.

Заливаме с последната чаша вино и част от бульона, в които сме варили бъбреците. Слагаме да се пече във фурната, като от време на време се разбърква.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар