Кекс от кайма с пълнени канелони

23/02/2017
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Едно ястие, създадено, за да бъде споделено с приятели и изядено с удоволствие "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо351
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете каймата с изброените продукти. Оставете в хладилника за 1 час. В тенджерка сипете вода и посолете.

След като заври, пуснете канелоните и варете не повече от 2 минути. Извадете и оставете да се охладят. Разбийте яйцето със сметаната.

Към тях добавете нарязаните на кубчета сирена. С част от сместа напълнете канелоните. Разстелете каймата по дъното и стените на правоъгълна форма, като отделите една част от нея за покриване.

Разстелете част от чушките. Върху тях подредете канелоните и ги залейте с останалата плънка. Покрийте останалите чушки и завършете с отделената кайма.

Печете кекса на 200 градуса около 35 минути или до готовност. Оставете да се поохлади и го преместете върху подходящ поднос. Сервирайте с гарнитура и сос по избор.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар