Панирани свински сърца

24/02/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaЧирак
"Мезе ли бе да го опишеш, само докато го сервираме - и изчезна, а бирата си остана "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо695
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Измиваме добре сърцата. Слагаме ги в дълбок съд, като във водата поставяме солта и черния пипер и варим до омекване.

Вадим, оставяме да изстинат и тогава ги нарязваме на тънко.

Разбиваме двете яйца в купа и всяко парче потапяме в яйцето след това в галетата и пак в яйцето.

Пържим в силно нагорещено олио до златист цвят.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар