Хрупкави картофки

24/02/2017
Станислава Армяноваот Станислава АрмяноваПомощник Готвач
"Взимайте бирата и идвайте, картофките ще са готови само за 15 минути "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 862
  • Преглеждания за месеца310
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и разрязват наполовина. Маслото и кърито се слагат в голям съд и се разбъркват добре.

Слагат се картофите и се овалват добре в сместа. Подреждат се върху огнеупорна чиния на един слой и се посоляват.

Пече се 12-15 минути при 30% мощност на микровълновата и температура на горещия въздух 250°С, като се разбърка 2 пъти, докато картофите станат хрупкави, със златистокафява коричка.

Картофите се сервират поръсени с къри, с нарязания кориандър и украсени с лимонови резенчета.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар