Пълнени тиквички с яйце и кашкавал

24/02/2017
Елена Стойчовска
отЕлена СтойчовскаПомощник Готвач18719911
"Свежо, много вкусно и много лесно за приготвяне - това е нашето топ предложение за обяд днес "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 826
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се разрязват на две по дължина. Внимателно, с лъжица, се издълбава вътрешната част. Нарязва се на ситно.

Яйцата се разбиват, добавят се натрошеното сирене, кашкавалът, подправките, една част от нарязаната вътрешна част на тиквичката. Разбърква се.

Тиквичките-лодки се пълнят със сместа. Отгоре се нареждат резените домати, филиран чесън, поръсва се с мащерка. Нареждат се в тава с малко вода и олио. Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!