Дюнер с пилешко месо и чеснов сос

24/02/2017
Viktoria
отViktoriaЧирак56324
"Опитайте нашите дюнери и ви гарантираме, че няма да погледнете повече други!"
Приготвяне50 мин.
Готвене20 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 866
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме дъска и нож, измиваме бутчетата и започваме да ги обезкостяваме. След това нарязваме на ивички и подправяме с подправките.

В тиган сипваме малко олио и запържваме пилешкото месо. Отстраняваме от огъня. В купа белим картофите, измиваме ги, нарязваме, сипваме малко сол и разбъркваме. В тиган пържим картофите до готовност.

Нарязваме зелето, доматите на колелца, краставичките на кръгчета, а кашкавала го рендосваме. Соса приготвяме като обелим чесъна и го стриваме в хаванче или подходящ съд. В паничка изсипваме киселото мляко и майонезата, добавяме и стрития чесън, разбъркваме и соса ни е готов.

Затопляме в тиган питките за дюнерите, сгъваме като фуния и започваме да добавяме месо, сос, краставички, домати, зеле, сос, картофки, домати, месо, сос, кашкавал, месо, краставички и най-накрая обилно слагаме от соса.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар