Панирани телешки пържоли

24/02/2017
zarq666@gmail.comот zarq666@gmail.comПомощник Готвач
"С тези крехки пържоли имаме повече от духовна връзка - смятаме, че те са нашата сродна храна, нали така се казваше "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо703
  • Преглеждания за месеца116
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват и подправят със сол и черен пипер. Яйцата се разбиват в широка купа.

Пържолите се потапят първо в разбитите яйца, а след това се овалват в галета и се пържат в сгорещеното олио до златисто кафяво.

Картофите обелете, нарежете на едри парчета и ги задушете на пара в подходящ съд.

Панираните пържоли се поднасят с резен лимон и гарнитура от задушените на пара картофи, обилно поръсени с копър.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар