Панирани телешки пържоли

24/02/2017
Зарчетоот ЗарчетоЧирак
"С тези крехки пържоли имаме повече от духовна връзка - смятаме, че те са нашата сродна храна, нали така се казваше "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо342
  • Преглеждания за месеца266
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват и подправят със сол и черен пипер. Яйцата се разбиват в широка купа.

Пържолите се потапят първо в разбитите яйца, а след това се овалват в галета и се пържат в сгорещеното олио до златисто кафяво.

Картофите обелете, нарежете на едри парчета и ги задушете на пара в подходящ съд.

Панираните пържоли се поднасят с резен лимон и гарнитура от задушените на пара картофи, обилно поръсени с копър.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар