Бабината Джигерица

25/02/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Заповядайте, да видите баба ви какво е приготвила - сочен дроб с ароматен сос. Толкова вкусни, че и виното няма да ви стигне, и хлябът ще свърши "
Приготвяне35 мин.
Готвене35 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 243
  • Преглеждания за месеца2169
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарязвате дроба на тънки парчета, слагате вода и няколко капки оцет, като постои малко го измийте и осолете. Изцедете хубаво в гевгир.

Смесете от сухата панировка с брашно и потопете всяко парче. Изпържете на бавен огън и оставете на страна.

В тенджера задушете лука, чушките и тиквичката, прибавете доматите и пържете до готовност, овкусете с малко червен пипер, сол и магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар