Гъска със зеленчуци

25/02/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го изпържваме за малко в маслото.

Когато го извадим в същата мазнина задушаваме всички зеленчуци, които предварително сме нарязали. Накрая към тях добавяме доматеното пюре и подправките.

Нареждаме половината зеленчуци в гювеч, а върху него слагаме месото. Отгоре слагаме останалите зеленчуци и добавяме бульона.

Слагаме в умерена фурна и печем около 1 час. накрая поръсваме с магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар