Задушен заек с дребен лук

25/02/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач 1x
Приготвяне30 мин.
Готвене220 мин.
Общо250 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо121
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме заека в студена вода и 2 с.л. оцет и го оставяме да престои 24 часа. След това го измиваме и го нарязваме на порции.

В тенджера нареждаме ред месо, ред лук и чесън и така докато свършат. Отгоре слагаме подправките, сол на вкус, олиото и виното.

Слагаме капака и замазваме с тесто. Варим на тих огън около 2-3 часаподобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар