Задушен заек с дребен лук

25/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Търпение му е майката - с търпение и любов се приготвя най-вкусният задушен заек "
Приготвяне30 мин.
Готвене220 мин.
Общо250 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо472
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме заека в студена вода и 2 с.л. оцет и го оставяме да престои 24 часа. След това го измиваме и го нарязваме на порции.

В тенджера нареждаме ред месо, ред лук и чесън и така докато свършат. Отгоре слагаме подправките, сол на вкус, олиото и виното.

Слагаме капака и замазваме с тесто. Варим на тих огън около 2-3 часаподобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!