Паниран заек със сос от зеленчуци

25/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40613101
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо108
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре заека и го поставяме във вода с малко оцет да престои 24 часа. След това се изцежда добре и се нарязва на порции.

Всяка порция посоляваме със сол и черен пипер и ги оставяме да престоят 2 часа. След това сваряваме месото до полуготово състояние.

Всяка порция потопяваме в яйце, брашно и галета и я изпържваме в маслото до златисто. Във водата в която сме варили месото слагаме зеленчуците и подправките.

След като се сварят ги пасираме и към тях добавяме горчицата и разбитото брашно с виното. С така приготвения сос поливаме месото и поръсваме с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар