Баница с гъби, праз и яйца

25/02/2017
Десислава Дончева
отДесислава ДончеваГотвач22812501
"Разкошна баница, която с удоволствие хапваме по всяко време на годината "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо570
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме гъбите, измиваме ги и ги нарязваме на дребно. Сваряваме ги в леко подсолена вода.

Нарязваме праза на ситни колелца, запържваме го в 4 супени лъжици олио и когато е готов, прибавяме гъбите.

Запържваме сместа още няколко минути, посоляваме на вкус, подправяме с черен пипер и като поизстине разбъркваме с 2 разбити яйца.

В намаслена тава нареждаме корите като ръсим всяка с олио и я мажем с плънка. Поливаме баницата отгоре с останалото олио и я печем на умерена фурна.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!