Картофи с шунка и кашкавал

27/02/2017
"Вкусно и непретенциозно, а ако още не сте решили дали наистина искате да го опитате, ще добавим, че се приготвя лесно и бързо "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 518
  • Преглеждания за месеца1457
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват до готовност, обелват се и се нарязват на парчета.

Поставят се в огнеупорни тавички, поръсват се с парченца масло, черен пипер и сол /чубрица и риган по желание/ и върху тях се подреждат резени кисели краставички и шунка.

Картофите се пекат в силна фурна за десетина минути, след което се изваждат, поръсват се с настърган кашкавал и се връщат във фурната за още десет минути, докато кашкавалът се разтопи.

Бихте могли да добавите нещо от себе си - месце, колбас, любима подправка. Въпрос на предпочитание и възможности.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар