Кебапчета от агнешка кайма с доматен сос

25/02/2017
Десислава Дончеваот Десислава ДончеваПомощник Готвач
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо49
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме хляба в млякото. Прибавяме каймата, лука, чесъна, кимиона и магданоза.

Подправяме със сол и черен пипер. Оформяме с две ръце сместа на малки дебели ролца, дълги около 5 см и овалваме в брашно. В тиган загряваме 4 супени лъжици зехтин.

Запържваме кебапчетата от всички страни равномерно за около 8 минути. Изваждаме ги от тигана и отцеждаме върху кухненска хартия.

Поставяме в тенджера доматеното пюре, лука, дафиновите листа и оставяме да ври на ниска температура 20 минути. След което прибавяме кебапчетата и варим още 10 минути. Сервираме с магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар