Агнешки орехчета с естрагон и коняк по арменски

25/02/2017
Десислава Дончеваот Десислава ДончеваПомощник Готвач
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте в тиган олиото. Подправете агнешкото със сол и пипер и запържете на висока температура, докато омекне и покафенее от двете страни. Извадете от тигана и поддържайте топло.

Свалете тигана от печката, отлейте излишното олио, прибавете коняка и по желание фламбирайте. Долейте бялото вино и загрейте, докато сосът се намали до 3/4 от началното количество.

Прибавете агнешкия бульон и естрагона. Оставете да ври на ниска температура 3-4 минути. Подправете всичко. Сервирайте агнешките орехчета със соса и гарнирайте със стръкчета естрагонподобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар