Хляб с три вида брашно

25/02/2017
Dora Grozevaот Dora GrozevaЧирак
"Три вида брашно и вода от девет кладенеца - как няма да стане вълшебно вкусен "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо77
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Смесват се сухите съставки и се омесват добре. Отделно се смесват течните съставки и към тях постепенно се прибавят сухите. Омесва се меко тесто. Оставя се да втаса за около час.

Втасалото тесто се омесва и от него се оформя хлябът. Поставя се във правоъгълна форма за кекс и се оставя да втаса още веднъж.

Готовия, втасал хляб се поставя във фурната и се пече на 200 градуса за около час, до готовност. Добре е във фурната да се постави съд с вода.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар