Безглутенов бананов кейк

25/02/2017
Plesneva
отPlesnevaПомощник Готвач1723512522
"Супер вкусен кейк без грам пшеничено брашно, който е подходящ за всички и специално за хора с глутенова непоносимост "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 200
  • Преглеждания за месеца116
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В блендера нарязвате 2 банана, 5-6 почистени от костилките фурми, 1 яйце, около 150 г оризово брашно и 1 бакпулвер. Цялата смес се смила до еднородна консистенция.

Изсипва се в намазнена форма (аз използвах такава за терин) и се пече в загрята фурна на 180 градуса до суха клечка и приятен загар.

Следващия път бих добавила лъжица мед, защото ние си падаме по доста по-сладкичкото.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар