Гулаш с патешко месо, гъби и сметана

26/02/2017
Evelina Kuzmanovaот Evelina KuzmanovaНовак
"Много иновативен прочит на класическия вариант, но с патешки гърди и ... няма да ви издадем всичко "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо209
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните на кубчета патешки гърди запържваме в разтопеното вече масло.

Прибавяме към тях ситно нарязания лук и чесън. Запържваме до златисто. Слагаме изчистените и нарязани на филийки гъби.

След като гъбите са доведени до готовност прибавяме брашното. Запържваме за кратко и слагаме пилешкия бульон и виното.

Оставяме така до кипване и отстраняваме от огъня.

Да Ви е вкусно!подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар