Прясно зеле със свински бут в гювеч

26/02/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач 1x
"Свинско със зеле, чиято тайна съставка е салата Ропотамо? Това трябва да се опита веднага "
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо226
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме глинен гювеч и на дъното му слагаме половината зеле, което е предварително нарязано.

След това нарязваме месото на парчета и го слагаме върху зелето.

После слагаме ропотамото и подправките.Отгоре слагаме останалото зеле и подправяме със сол на вкус.

Доливаме вода и печем в силна фурна за около 2-3 часа.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Mitka54
Mitka54
26.02.2017 11:17
Хубаво би било да имате повече снимки, така се вижда само зеле.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв