Яхния с гъби и заешко месо

27/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо222
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме заека в студена вода и 2 с.л. оцет и го оставяме да престои 24 часа.

След това го измиваме, нарязваме го на порции и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го оставяме да изстине и го изпържваме в маслото.

След това изваждаме месото и в същата мазнина + олиото задушаваме нарязаните лук и гъби. Когато поомекнат добавяме доматите, чесъна, черния пипер и дафиновите листа.

Към тази смес добавяме месото и оставяме да се вари на тих огън за 1 час, като добавим и 1 ч.ч. вода. Накрая поръсваме със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар