Заек с маслини и бекон

27/02/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач
"Наистина уникална комбинация с неустоим аромат, с която ще впечатлите и най-изисканите си гости "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо145
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме заека в студена вода и 2 с.л. оцет и го оставяме да престои 24 часа. След това го измиваме и го нарязваме на порции.

Задушаваме го в маслото и след това добавяме червения пипер, сол на вкус и 1 ч.ч. вода и оставяме да се задуши до готово състояние.

След това добавяме виното с брашното в него, доматеното пюре, ситно нарязания лук, настърганата целина, изчистените и разполовени маслини и нарязаните сланина и бекон.

Разбъркваме всичко добре и оставяме да се задуши за около 30 мин. Накрая поръсваме със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар