Пилешка супа по градинарски

26/02/2017
Елена Стойчовскаот Елена СтойчовскаПомощник Готвач 1x
"Вкусна пилешка супичка с много свежи зеленчуци - гледайте на нея като най-здравословният и балансиран витаминен комплекс, който може да намерите "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо533
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парченца. Залейте месото с вода и го сварете заедно с дафиновия лист и сол на вкус.

Оставете ги да врят около 15-20 минути след завирането, като отстранявате образувалата се пяна. Пуснете зърната черен пипер.

Почистете зеленчуците и ги нарежете на ситно. Отделно задушете леко в мазнината нарязания лук, целината и морковите, след което ги изсипете при месото.

Накрая добавете дребно нарязаните домати и тиквичката. Прибавете фидето и доварете супата за 15-20 мин.

Поднесете я наръсена със ситно нарязания магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар