Заешко месо с ориз и грах

26/02/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Няма да е специално или впечатляващо, но ще е толкова вкусно, че задължително ще си поискате още една порция "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо240
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на порции и слагате да се пържи, добавяте лука, нарязан на по едро.

Като се запържат сипвате червения пипер, граха и водата. Оставяте да къкри, по късно сипвате и доматеното пюре и подправките.

Когато месото се свари добавяте измития ориз и варите, като бъркате от време на време.

Накрая поръсвате от майораната и ако е необходимо още от другите подправки и сол.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар