Прясно зеле със заешко месо

26/02/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Няма начин да не ви хареса - опитайте и споделете с приятели "
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо202
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • заешко месо - 1/2 заек
  • зеле - 1 зелка
  • домати - 1 буркан белени
  • магданоз
  • червен пипер - на зърна
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на порции месо запържвате с повече олио.

След като хубаво се запържи сипвате червения пипер и веднага добавяте вода, не много, само да се облее, защото зелето ще си пусне доста вода.

Нарязвате зелето и след като месото е повряло се добавя зелето и доматите. Оставяте да се доварят и овкусявате с черен пипер на зърна.

Когато изключите манджата поръсвате с магданоз. Ако обичате запечена манджа може да я запечете в фурната.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар