Яйца на очи с пържен чесън и орехи

26/02/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф92712288293
"Знаете ли другото име на тази толкова вкусна селска гозба?"
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо540
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сипвате вода с няколко лъжици оцет и сол, като заври чуквате яйцата.

Ако имате дълбок тиган може и в него като сипете повече вода и с помощта на лъжица ги поливате за да се забулят.

Обелвате чесъна и счуквате с орехите и малко сол, запържвате го като му добавите малко водичка да се задуши, а не да прегори.

В чинии слагате от млякото, забулените яйца, върху всяко слагате по лъжичка от запържения чесън и орехи.

Накрая правите запръжка от олио и червен пипер и поливате отгоре.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар