Зеленчукова супа с телешко месо

26/02/2017
Елена Стойчовскаот Елена СтойчовскаПомощник Готвач 1x
"Колкото и свежи зеленчуци да сложите в супата, не сложите ли и малко мръвка, няма как да стане толкова вкусна "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо126
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчукова супа за вегетарианците, които не могат без месо :)

Сложете нарязаното на парчета месо на огъня заедно с 6-7 ч.ч. вода и го сварете добре. След като кипне, го посолете и го оставете да се вари, докато омекне.

Задушете в мазнината ситно нарязаните лук, целина и моркови. Посолете зеленчуците и ги прибавете към месото. След 25-30 мин. дабавете на ситно нарязаните домати и оставете супата да поври още 10-15 мин.

След като я свалите от огъня, я подправете със ситно нарязания магданоз и няколко супени лъжици лимонов сок.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар