Заешко рагу

27/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40614101
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо78
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа.

След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото. Когато това стане добавяме брашното, размито с виното и водата и варим около 30 мин.

След това прибавяме нарязаните на ивички лук, моркови и целина. Слагаме капак и варим още 2 часа на тих огън.

След това овкусяваме с лимоновия сок, сол на вкус и поръсваме със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар