Заешки чомлек

28/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
Приготвяне60 мин.
Готвене150 мин.
Общо210 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо704
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го измиваме, нарязваме го на порции и ги поръсваме с подправките. Оставяме ги така да престоят 5-6 часа.

Взимаме тенджера и на дъното слагаме половината зеленчуци (без доматите), които предварително сме нарязали на едро (чушките на ивици).

Върху тях слагаме месото, а отгоре останалите зеленчуци, чесъна, дафиновия лист и сол на вкус.

Най-отгоре слагаме нарязаните на колелца домати. Изсипваме виното и варим 1. 5-2 часа. Накрая поръсваме със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар