Заек по креолски

27/02/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо52
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре заека и го накисваме в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа.

След това го отцеждаме, нарязваме на порции и го посоляваме. После го поръсваме с подправките, рома и виното и го оставяме да престои за 2 часа.

След това нареждаме порциите в гювеч и ги заливаме с олиото и маслото. Отгоре слагаме нарязаната шунка и праз лука и доливаме водата. Слагаме капака и печем в умерена фурна за около 2 часа.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар