Заешки бут с ром

28/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40613101
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо31
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме бутчето в студена вода с 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 6 часа. След това го изцеждаме и го посоляваме.

Слагаме го в тавичка и го поливаме с рома. Намазваме го с горчицата и го поръсваме с черен пипер и разтопеното масло.

Добавяме 1/2 ч.ч. вода и печем в умерена фурна около 2 часа, като непрекъснато го поливаме със соса от печенето. Около бутчето добавяме предварително накъсаните печени чушки.

Когато ястието е готово се залива с предварително приготвения сос, като сме смесили сметаната и майонезата.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар